pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jako „město adventu“ se Salzburg dostal již dávno do povědomí mnoha lidí z celého světa. V žádné jiné roční době není Salzburg krásnější a tajemnější. Snad si ani nelze představit romantičtější kulisu pro tradiční alpské adventní trhy, vánoční hudbu a zdramatizované biblické příběhy.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

Odjezd v brzkých ranních hodinách (Praha hl. nádraží cca v 5:30, České Budějovice - výstaviště Země živitelka cca v 8:00). Cesta pohodlným autobusem do Rakouska a do "Mozartova města" Salzburgu. Návštěva vyhlášených romantických vánočních trhů na nádvoří zámku Hellbrunn.

 

Dále vás čeká procházka po vánočně vyzdobeném Salzburgu, jehož historické centrum je zapsáno na seznamu UNESCO. Prohlédnete si zde nejnavštěvovanější salzburskou pamětihodnost, rodný dům W. A. Mozarta, zámek Mirabel, Dóm i katakomby, chrám sv. Petra, Kapitulní náměstí, kapucínský klášter a pevnost Hohensalzburg. 

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odpoledne vás již svou vůní přilákají adventní trhy v historickém centru Salzburgu na Domplatz a Residenzplatz. Volný čas zde můžete strávit podle přání. V nádherně vyzdobených stáncích vás očekávají tradiční pochoutky, jako jsou jablka v cukrové polevě na špejli, uzené speciality či Mozartovy koule.

 

Lze zakoupit originální dárky, např. svíčky z včelího vosku, ručně vyřezávané betlémy či hřejivé kožešiny. Odjezd ze Salzburgu okolo 17:00.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

V autobusech není sestaven zasedací pořádek, pokud požadujete konkrétní sedadla, doporučuje poskytovatel zakoupení místenky. Zájezd se řídí VOP CA Top cestovatel.

 

Více informací o adventních zájezdech si přečtěte na našem blogu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace