pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nebaví vás cvičení v posilovně? Chcete zpevnit a vyrýsovat postavu? Bolí vás záda a potřebujete posílit stabilizační svalstvo? Chcete konečně efektivně zhubnout a zlepšit kondici?

 

Závěsný tréninkový systém MTS pro pevnou postavu

 

Jestliže jste si alespoň na jednu otázku odpověděli ANO, je čas pro vyzkoušení MTS - novinky ovládající celý svět právě pro svoji jednoduchost a efektivitu. Pouze zavěšený popruh, váha a náklon vašeho těla! Zátěž a intenzita je pouze na vás, proto je cvičení vhodné pro každého bez rozdílu věku i kondice. Neustálým zapojením všech svalových skupin dosáhnete velmi rychlých výsledků!

 

Závěsný tréninkový systém MTS pro pevnou postavu

 

Díky nářadí MTS můžete vytvořit velmi efektivní tréninkovou jednotku za využití pouze jednoho druhu nářadí, které sbalíte s sebou kamkoliv - jednoduchý popruh, který se dá zavěsit kdekoliv (za konstrukci na hřišti, za dveře ve vašem pokoji či kdekoliv ve vaší tělocvičně).

 

Závěsný tréninkový systém MTS pro pevnou postavu

 

Po celou dobu cvičení využíváte pouze váhu vlastního těla a intenzitu dolaďujete úhlem naklonění oproti zavěšení MTS. Pomocí MTS ve velmi krátké době procvičíte celé tělo včetně hlubokého stabilizačního systému. Cvičení splňuje všechny požadavky kvalitního funkčního tréninku.

 

Závěsný tréninkový systém MTS pro pevnou postavu

 

Sada obsahuje: 1 samotný popruh na cvičení, popruh umožňující uchycení MTS na dveřích, popruh umožňující uchycení na hrazdě, žebřinách apod. + dvoumetrový popruh s jehož pomocí můžete připevnit MTS na sloup, strom, a kdekoli venku.

 

Závěsný tréninkový systém MTS pro pevnou postavu

 

Online podpora při sestavování tréninků a pomoc v začátcích, pokud nemáte s tímto cvičením zkušenosti, je možná přes e-mail: mts.obchod@gmail.com.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace