pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud vás záda rozbolela zrovna před nějakou důležitou schůzkou nebo v den odletu na dovolenou, tak věřte, že to není konspirace vašeho těla za účelem zkažení dobré nálady. Někde pod vaší kůží vznikl problém, který je třeba řešit. Zapomeňte tedy na dočasnou pomoc analgetik a raději si dopřejte zdravotní nebo lymfatickou masáž ve studiu Matea.

 

Zdravotní nebo lymfatická masáž v Praze

 

Zdravotní masáž

Masáž je vhodná, pokud vás trápí bolavá záda, deformace páteře, revma nebo máte šatné držení těla. Zkušené ruce maséra se zaměří přesně na problematickou oblast a během důkladného hnětení vás zbaví ztuhlosti, bolesti i stresu, a zlepší krevní oběh.

 

Zdravotní nebo lymfatická masáž v Praze

 

Ruční lymfatická masáž

Lymfatický systém je klíčový pro vaše zdraví, neboť organismus zbavuje škodlivin, bakterií a odumřelých buněk. Stres i sedavý způsob života vede ke zpomalení proudění lymfy. Cílem lymfatické masáže je obnovit toto proudění v těle, aby se docílilo správného fungování lymfatického systému.

 

Zdravotní nebo lymfatická masáž v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace