pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Býváte často unavení bez zjevné příčiny a cítíte, že nejste v pořádku, ačkoli podle lékařů jste zdraví? Pojďte se tomu společně s přístrojem Salvia podívat na zoubek a možná budete překvapeni, kde se skrývá jádro pudla.

 

Zjištění zátěže organismu přístrojem Salvia v Brně

 

Tato metoda, která se jmenuje C.I.C., začíná tam, kde klasická medicína končí. Je to metoda holistická, zabývá se tedy zdravotním stavem člověka z celostního pohledu. Výsledky metody jenom potvrzují, že na zdraví člověka je třeba se dívat jako na spojení zdravé psychiky, emocionality a zdravého fyzického těla. Jedno bez druhého nemůže existovat.

 

Zjištění zátěže organismu přístrojem Salvia v Brně

 

Příčinu obtíží metoda C.I.C. spatřuje v zatížení organismu různými druhy toxinů. Konkrétní typ toxické zátěže je možné určit na základě indikace přístrojem Salvia, který byl zkonstruován podle vynálezu dr. Reinholda Volla. Na základě výsledků indikace přístrojem jsou doporučeny vhodné doplňky stravy, případně další doporučení týkající se celkové životosprávy.

 

Tyto preparáty pak pomáhají organismu zbavit se příslušných toxických zátěží, a tím i zdravotních problémů.

 

Zjištění zátěže organismu přístrojem Salvia v Brně

 

Spontánní snahu organismu eliminovat toxiny blokují emoce, které svou přítomností znemožňují, aby si imunitní systém sám poradil s cizorodými toxiny. Jedná se např. o emocionální stres, blokovaný emocionální konflikt, citovou deprivaci, psychosociální stres či psychocysty. Současně s toxinem je tedy třeba odstranit z tkáně i tyto blokující emoce.

 

Zjištění zátěže organismu přístrojem Salvia v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace