pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nejprve si užije pozornosti váš obličej, protože pleť si jistě zaslouží tu nejlepší péči. Hloubkové čištění ultrazvukem je revoluční metodou čištění pleti, které pracuje na principu velice jemných vysokofrekvenčních vibrací naprosto bezbolestně, neagresivně a velmi účinně.

 

Odstraňuje z pórů všechny nečistoty a odumřelé buňky a současně provádí mikromasáž kožní tkáně a vpravuje do pokožky účinná séra. Kůže je po ošetření omlazená, hydratovaná a zvyšuje se přísun kyslíku do jednotlivých buněk.

 

Zkrášlující den pro ženy s kaviárovým hýčkáním v Praze

 

Kaviár dokáže předat pleti maximum ze svého bohatství. Je doslova nabitý vitamíny, aminokyselinami a proteiny. Aminokyseliny odpovídají za správný metabolismus kožních buněk a hydrataci pokožky. Minerály, jako jsou sodík, draslík, fosfor, hořčík a kalcium, mají zpevňující účinek.

 

Mastné kyseliny obsažené v kaviáru ovlivňují ztrátu vody, aby pleť zůstala dlouho svěží a mladá. Významné u kaviáru jsou také vitamíny A a D. Ty jsou hlavním prostředkem na likvidaci vrásek, mají výrazný regenerační účinek a působí proti volným radikálům.

 

Zkrášlující den pro ženy s kaviárovým hýčkáním v Praze

 

Pak přijdou na řadu vaše ruce. Spa manikúra obsahuje úpravu nehtů (tvar, délka), vyčištění nehtů ve vodní lázni, ošetření kůžiček, peeling, výživu a leštění Nail SPA z řady Alessandro dle typu nehtů. Závěrečné lakování dle výběru.

 

Zkrášlující den pro ženy s kaviárovým hýčkáním v Praze


Perličkou celého dne bude jistě příjemná relaxační masáž, která uvolní celé vaše tělo a dodá mu spoustu nové energie. Vaše svaly budou vláčné a veškerá bolest odplave pryč. Masáž působí dotykem na centrální nervový systém, a proto velmi úspěšně odbourává stres, dále působí blahodárně i při bolestech hlavy, nespavosti nebo problémech s pohybovou soustavou.

 

Zkrášlující den pro ženy s kaviárovým hýčkáním v Praze


Po masáži celého těla vás čeká přístrojová lymfatická drenáž s anticelulitidním nebo výživným zábalem. Vaše tělo se pročistí od škodlivých látek a pokožka bude hladší a vypnutější. Na závěr ještě budou upraveny vaše vlasy do požadovaného tvaru. Pokud si budete přát, získáte také 50% slevu na barvu či melír.


Na konci tohoto příjemného dne bude vaše pleť krásnější a mladší a vy budete zářit nově nabitou energií.

 Zkrášlující den pro ženy s kaviárovým hýčkáním v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace