pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Stomatologická klinika SG Dent používá nejnovější technologii dentální implantologie, zubní implantát je tedy stejně jako zubní kořen neviditelný a upevněný v čelisti. Dříve se používaly tzv. čepelkové implantáty, dnes se dává přednost válcovým titanovým implantátům se závitem.

 

Zubní implantát na klinice SG Dent

 

Implantáty nejsou vhodné pro děti mladší 16 let, těžce nemocné pacienty a tam, kde je nedostatek kvalitní kosti. Implantaci je nutné dobře naplánovat. Na kompletní ošetření a zavedení implantátu s následným nastavením korunky je potřeba 4–5 návštěv ordinace.

 

Zubní implantát na klinice SG Dent

 

Lékař nejprve provede základní dentální hygienu, která trvá cca 30 minut včetně ošetření s ní spojených. Poté získá panoramatický RTG snímek, sejme otisk zubů a na jeho základě nechá v laboratoři vytvořit metalokeramickou korunku. Následně zubní protetik nasadí pacientovi vyrobenou náhradu. Vysoce kvalitní zubní implantáty jsou dodávány izraelskou firmou Alpha–Bio.

 

Zubní implantát na klinice SG Dent

 

Kde najdete ordinace SG Dent?



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace