pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte chuť na pořádně propečenou roštěnku nebo na krvavý burger? Bojíte se ale, že vám dobroty kuchař nepřipraví tak, jak je máte rádi? Nevadí, vezměte to do vlastních rukou!

 

0,5 kg masa dle výběru s přílohami a omáčkami v Praze

 

Na místě si vyberete celkem 0,5 kg masa – hovězí mini burgery, filírovanou roštěnou nebo italskou pancettu. Masíčko si připravíte sami na grilovacím kameni přesně tak, jak ho máte nejraději.

 

0,5 kg masa dle výběru s přílohami a omáčkami v Praze

 

Na výběr budete mít také spoustu omáček: pepřovo-smetanovou, koňakovou se stříbrnými cibulkami, houbovou, sýrovou a sweet chilli. Dále se podávají křepelčí vejce, baby kukuřičné klásky, chilli papričky a brambory ve slupce.

 

Veškeré suroviny se servíruji vždy čerstvé a upravíte si je na místě přesně podle chuti. Doba přípravy je cca 30 minut z důvodu nahřátí grilovacího kamene.

 

0,5 kg masa dle výběru s přílohami a omáčkami v Praze

 

Kvůli objednání čerstvých surovin si rezervujte stůl alespoň 24 hodin předem. Vytištěný voucher je nutné přinést s sebou.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace