pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

I v případě, že je pro vás líčení spíše nezbytným zlem, které si nejraději jen v rychlosti odbudete a dále neřešíte, nastanou čas od času chvíle, kdy je zkrátka na místě vypadat dokonale. Ať už to jsou plesy, svatby nebo třeba vysněná romantická večeře. Právě proto je pro vás připraven speciální minikurz, během kterého se naučíte vše důležité.

 

1,5–2,5hodinový minikurz líčení ve studiu v Praze

 

Společně s profesionální vizážistkou ze studia Visage se budete až 2,5 hodiny věnovat jen vaší kráse. Ukážete si tipy a triky pro každodenní líčení, abyste se cítila perfektně. Samozřejmě vyberete také vhodné barvy a odstíny.

 

1,5–2,5hodinový minikurz líčení ve studiu v Praze

 

Za oblečení a doplňky častokrát člověk neváhá vydávat nemalé peníze, to ale můžete každou chvíli měnit a kupovat nové, avšak s obličejem a pletí to samé udělat nelze, ten máte napořád. Právě proto se budete věnovat také vaší pleti. Naučíte se ji čistit, používat správnou ochranu a povíte si vše důležité o vnitřní i vnější výživě a regeneraci.

 

1,5–2,5hodinový minikurz líčení ve studiu v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace