pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kokosový olej je současný hit, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Získáván je z jader kokosových ořechů a je to důležitý zdroj tuku ve stravování. V poslední době zažívá nebývalý boom a jeho zázračné účinky potvrzují vědecké špičky v mnoha oborech, i v kosmetickém průmyslu. Ne nadarmo je tedy nazýván jako „zázračný produkt“.

 

Zajímá vás k čemu všemu se dá kokosový olej použít? Připravili jsme pro vás článek na našem blogu, kde se vše dozvíte.

 

1 l balení 100% kokosového oleje na vaření i na pokožku

 

V kuchyni se využívá především na vaření a smažení. Jeho hlavním benefitem je jeho charakter coby kvalitního přírodního zdroje zdravých tuků. A v rámci tepelné úpravy se díky nasyceným kyselinám nepřepaluje! Kokosový olej ale můžete využít také v péči o tělo! Zlepšuje kvalitu a elasticitu pokožky a napomáhá v léčbě dermálních onemocnění.

 

1 l balení 100% kokosového oleje na vaření i na pokožku

 

Výborný je také pro výživu vlasů. Dělají se z něj zábaly na vlasy nebo se používá jako vyživující olejíček do konečků. Vhodný je i pro lidi se zvýšenou citlivostí zubů. Kokosový olej působí jako přírodní antibiotikum a navíc je při jeho používání patrné vybělení zubní skloviny! Využití nachází i při léčbě obezity. Je dokázáno, že kokosový olej zrychluje metabolismus a podporuje imunitní systém. Olej je neparfémovaný.

 

1 l balení 100% kokosového oleje na vaření i na pokožku



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace