pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Trinity je mimo jiné pohoří, souostroví, řeka, ale také studio v Plzni, které disponuje senzačním strojem Fiveriders. Tak si rychle sbalte cvičicí úbor a upalujte spálit kalorie!

 

1 nebo 5 vstupů na cvičení na stroji Fiveriders v Plzni

 

Stroj Fiveriders je chytře zkonstruovaný tak, že ho mohou využívat všichni – ženy, muži, mladí, staří, začátečníci, pokročilí, ale i vrcholoví sportovci. Snadno vám při každém cvičení pomůže účinně aktivovat hluboký stabilizační systém vašeho těla.

 

 

Fiveriders nabízí různé techniky – ať už chcete posilovat funkčně, cvičit s vlastní váhou, spalovat tuk, zlepšit kondici nebo formovat své tělo. Pomocí až 60 cviků můžete dosáhnout toho, co si stanovíte. Stroj přináší nové možnosti ve výkonnosti, tvarování postavy a posílení těla.

 

1 nebo 5 vstupů na cvičení na stroji Fiveriders v Plzni

 

Výhodou také je, že Fiveriders chrání klouby, takže nezažijete žádné tvrdé dopady. Houpavý pohyb je navíc zábavná a hravá forma cvičení, při které se uvolní hormony štěstí. Cvičení nepřetěžuje ani páteř. Tak na nic nečekejte a rozhoupejte své odhodlání a tělo ve studiu Trinity!

 

1 nebo 5 vstupů na cvičení na stroji Fiveriders v Plzni

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace