pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Deset růžových růží. Desetkrát krása, radost a pocit výjimečnosti. Kytice, která okouzlí obdarovanou či obdarovaného, dárek, který potěší, pozornost, která dojme (potvrdilo 10 z 10 kurýrů).

 

10 kusů růžových růží Wham o délce 50 cm včetně výživy

 

Růže Wham působí velkolepě. Jemná růžová barva sametových okvětních lístků, veliké květy a pevné elegantní stonky ji právem řadí mezi růže vyšší třídy. Tato velkokvětá řezaná růže se pěstuje v Nizozemsku, Keni a Etiopii. Nakvétá do působivé velikosti plného květu. Zdravá a čerstvá růže vám při správné péči vydrží ve váze minimálně 10 dní!

 

10 kusů růžových růží Wham o délce 50 cm včetně výživy

 

Podle pěstitelů mají holandské růže krásné listy po celém stonku a jejich kvalita je nejvyšší v letním období. Růže jsou dováženy přímo z burzy květin z Holandska a ze skleníků pěstitelů. Jedná se tedy o skutečně čerstvé květiny, kterými potěšíte druhé, ale i sami sebe. Součástí balení je také 2x výživa pro řezané květiny.

 

10 kusů růžových růží Wham o délce 50 cm včetně výživy

 

Růže jsou rozváženy chlazenými a termoizolovanými vozy a vy máte tudíž záruku, že obdržíte pouze nejvyšší kvalitu. S květinami nikdo nemanipuluje a jsou baleny až den před dodáním, proto nejsou poškozené či nakvetlé. Objednat můžete i dárkové balení s věnováním. Obdarované či obdarovanému bude ráno zavoláno, že obdrží dárek, ale víc se neprozradí. Vy pak obdržíte zprávu, že se překvapení podařilo.

 

10 kusů růžových růží Wham o délce 50 cm včetně výživy



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace