pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

„Počkej, hned ti ty fotky ukážu. Určitě jsem je ukládal do složky hned sem,... nebo, že by to byla tahle? No, taky je možné, že jsou ještě pořád někde na kartě nebo dokonce ve foťáku.”... Nehrajte si se svými oblíbenými fotografiemi na schovávanou. Nechte si je raději výhodně vyvolat a mějte je klidně pořád na očích.

 

10 velkoformátových fotografií 30x20 cm s doručením v ceně

 

Digitální fotografie budou vytištěny na fotopapír Xerox v lesklém provedení o gramáži 250 g. Díky správnému formátu se nemusíte bát nevzhledných bílých okrajů.

 

Není potřeba se obávat ani poničení fotografií během jejich doručení. Veškeré objednávky totiž budou doručovány v bublinkové obálce.

 

10 velkoformátových fotografií 30x20 cm s doručením v ceně

 

Nemusíte se navíc starat o osobní zadání ani vyzvednutí objednávky. Stačí vámi vybrané fotografie zaslat přes www.uschovna.cz a zadat potřebné údaje. Poté už se můžete těšit na krásné fotografie do vašeho alba.

 

10 velkoformátových fotografií 30x20 cm s doručením v ceně

 

Pokud budou data v jiném formátu než 3:2, budou na správný formát upraveny oříznutím. Nebo máte možnost do objednávky zadat informaci „fotografie neořezávat“, čímž vznikne bílý okraj.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace