postup objednávky:
Cena dopravy v závislosti na hodnotě objednávky (zkontrolujte také níže dodatečné náklady podle typu platby):
!Z hygienických důvodů nelze poštu a Uloženku využít při dopravě dortů a dezertů!
VALENTÝN - DŮLEŽITÉ: Z důvodu zvýšeného zájmu o valentýnské výrobky objednávejte prosím hlavně pralinky a mini dortíky do 8. 2. Poté už jen po předchozí telefonické dohodě. Děkujeme za pochopení.
POSTUP V PŘÍPADĚ UPLATNĚNÍ SLEVOVÉHO KÓDU: Kód vepište do poznámky při objednání. Plaťte pouze částku sníženou o hodnotu slevového kupónu.
Způsob dopravy
|
Expresní doručení |
Balík |
Uloženka |
do 250 Kč |
50 |
70 |
30 |
od 250 do 500 Kč |
40 |
70 |
20 |
od 500 Kč do 1000 Kč |
20 |
40 |
zdarma |
od 1000 Kč |
zdarma |
zdarma |
zdarma |
Závozové dny:
Závozové dny pro Expresní doručení jsou: čtvrtek, neděle nebo dle individuální dohody.
Uloženka - výdejní místa: Praha 9, Praha 4, Brno Město, Brno Černá pole, Ostrava, Hradec Králové, Olomouc, Bratislava. Přesné adresy na webu Uloženky.
Do kolonky 'Poznámky' při vyplňování osobních údajů (krok před potvrzením objednávky) můžete zapsat zvolené datum doručení a výdejní místo Uloženky. Nezapíšete-li žádné datum, budeme expedovat zásilku do 24 hodin od obdržení objednávky a platby na náš účet (pokud jste si tento druh platby vybrali). Pamatujte na prodlevy při bankovních převodech (obvykle kolem 12 -24 hodin od zadání platby po připsání na náš účet) a objednávejte včas nebo zvolte platbu v hotovosti.
Přesný postup objednávky včetně obchodních podmínek dodavatele naleznete zde: http://mistrvonka.cz/obchodni-podminky.html
Valentýn pro vás přichystal mix bonbónků ve tvaru srdíček a květin z mléčné, tmavé i 77%-ní čokolády s různými náplněmi, mezi nimiž nechybí originální vanilkový likér, smetanovo - čokoládové ořechy, sušené ovoce a rozinky v rumu. Užijte si svátek s ručně vyráběnými pralinkami vyrobenými pouze z přírodních surovin bez jakýchkoli náhražek.
Čokoláda v bonbóncích pochází z Německa a samozřejmě se jedná o kvalitní pravou čokoládu bez cizích příměsí. Kromě kakaového másla NEobsahují žádný jiný rostlinný tuk. Zásadně nejsou použity podezřelé "cukrářské polevy" či jiné směsi ztužených tuků s cukrem a kakaem, a to ani pro naše polevy a ozdoby dortů.
Na začátku prý byla jedna rozsypaná hromádka mandlí a také rozhněvaný kuchař. Na konci tohoto příběhu je cukrářská legenda. Spojení tmavé čokolády, oříšků a karamelizovaného cukru bylo tak oblíbené, že dalo jméno všem plněným čokoládovým bonbonům.
Podle jedné legendy vylil v roce 1671 rozhněvaný kuchař roztavený cukr na hromádku mandlí, které se jeho pomocníkovi rozsypaly na zem. Původně z nich měl připravit dezert pro svého pána, francouzského maršála du Plessis-Praslina.
Místo něj mu zásluhou kombinace kuchtíkovy neobratnosti a svého hněvu naservíroval cukrem obalené mandle a sklidil za to velký úspěch. Název "pralinky" je prý odvozen z jména jeho pána a původně označoval právě mandle obalené ve zkaramelizovaném cukru.