pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechcete si při vybírání potravin zase nabít kokos? Pak vsaďte na jistotu! OCSO je 100% kokosový tuk bez obsahu molekul vodíku, vícekrát použitelný – úsporný a hlavně zdravý. Tuhne při teplotě pod 25 °C. Je odolný vůči vysokým teplotám, dobře stravitelný, nebělený a nedehydrovaný. Tento olej je termostabilní a má lahodnou chuť, je bez vůně a neobsahuje cholesterol.

 

100% kokosový tuk na vaření bez obsahu molekul vodíku

 

Při pečení či fritování se nevytvoří nezdravé karcinogenní látky proto, že kokosový olej obsahuje vysoké množství kyseliny laurové. Kyselinu laurovou obsahuje například i mateřské mléko. Obsahuje nasycené mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem, který náš organismus umí štěpit i bez přísunu inzulínu. Takže po konzumaci neodebírá, ale dodává tělu energii. Rozpouští se při teplotě 25 °C. Netřeba ho skladovat v ledničce. 

 

 Energetická hodnota

 

100% kokosový tuk na vaření bez obsahu molekul vodíku

 

OCSO Organic Solutions

Organic Solutions OCSO je značkou, která již dlouhou dobu sklízí úspěchy v okolních zemích. Základem těchto úspěchů je snaha přiblížit se co nejvíce čistotě přírodních vitamínů a minerálů. Výrobky značky OCSO nabízejí celou řadu produktů podporujících zdraví a správnou životosprávu. Značka je držitelem certifikátu GMP.

 

100% kokosový tuk na vaření bez obsahu molekul vodíku

 

Certifikát GMP:

Je celosvětový systém kontroly kvality a dodržování deklarovaných výrobních, zpracovatelských a distribučních postupů. Certifikát GMP je potvrzujícím dokladem, že daný výrobce splňuje přísná kritéria uplatňovaná při výrobě a kontrole léčiv.

 

100% kokosový tuk na vaření bez obsahu molekul vodíku

 

Upozornění:

Pokud se u vás vyskytnou nežádoucí účinky nebo jiné neobvyklé reakce, poraďte se s lékařem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace