pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nemusíte mít koupelnu plnou všelijakých přípravků. Jeden na vlasy, další na ruce, na obličej a hned vedle něj proti striím,… a tak dále, a tak dále. S tím je teď konec, stačí vám 100% přírodní výrobek, bambucké máslo.

 
100% přírodní bambucké máslo Karite 250 ml

 

To totiž zabraňuje vzniku popelavé kůže, popraskání a kožní vyrážky. Je ideální pro vlasy, chrání vlasovou pokožku před vyrážkou, zabraňuje tvorbě lupů a chrání slabé vlasy před lámáním, blednutím nebo vypadáváním. Posiluje kůžičku a nehty.

 
100% přírodní bambucké máslo Karite 250 ml

 

Dále je vhodný pro suchou pokožku, dermatitidu, ekzém, spálení sluncem a atletickou nohu. Navíc oživuje a dodává pružnost kůži. Dokáže též zvláčnit stárnoucí pokožku a pomáhá odstranit vrásky. Skvěle se hodí na hojení popálenin a jako přirozená ochrana proti slunci pro pokožku a vlasy. A dokonce i pomáhá minimalizovat a zabraňuje vzniku strií.

 
100% přírodní bambucké máslo Karite 250 ml

 

Použití: bambucké máslo se rozpouští při tělesné teplotě. Dá se rozehřát ve vodní lázni nebo na slunci. Obličej, vlasy a tělo – máslo můžete aplikovat na celé tělo včetně očních víček a rtů. Je hypoalergenní a nemá žádné kontraindikace.

 
100% přírodní bambucké máslo Karite 250 ml



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace