pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jděte s dobou a žijte ekologicky! EcoGrill nabízí perfektní řešení pro jakékoliv vaření a grilování venku, a to jak v přírodě, tak na terase nebo na party. Je vyroben z nejkvalitnějšího olšového dřeva a olšového dřevěného uhlí. Při koupi grilu navíc podpoříte přírodu – 0,1 € z každého prodaného EcoGrillu totiž putuje zpět na zalesnění.

 

100% přírodní EcoGrill z nejkvalitnějšího olšového dřeva

 

K zapálení EcoGrillu nejsou potřeba žádné průmyslové podpalovače. EcoGrill využívá k zapálení patentovaný eko zapalovací element uprostřed grilu, kterému stačí zapálení jedinou sirkou. To vám umožní rychlé rozhoření do 10 minut bez použití podpalovačů a jakékoliv chemie, které mohou znehodnotit váš zážitek z grilování a chuť pokrmu.

 

100% přírodní EcoGrill z nejkvalitnějšího olšového dřeva

 

Pouze 100% přírodní produkt jako EcoGrill vám zajistí vynikající chuť pokrmu, jaké dosáhnete v případě přípravy jídla na ohni, jen je vše mnohem jednodušší a pokrm snadno připravíte kdykoliv chcete.

 

Doplňující informace:

 

100% přírodní EcoGrill z nejkvalitnějšího olšového dřeva

 

EcoGrill je držitelem FSC certifikátu a odebírá dřevo od producentů s FSC certifikátem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace