pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kdo dnes nemá tablet, jako by nebyl. 10palcový multi-touch kapacitní displej s vysokým rozlišením (1024x600 px) skýtá dobrý přehled nad spuštěnými aplikacemi. Dvoujádrový procesor o taktu 1,2 GHz dává tabletu potřebnou dynamiku a svižnost. 3D hardwarová grafická akcelerace s čipem Mali 400 pak umožňuje nejen plynulé zobrazení na displeji, ale i například na projektoru, či domácím kině prostřednictvím hojně využívaného rozhraní HDMI.

 

10palcový chytrý tablet s Androidem

 

Hodí se i operační paměť s kapacitou 1 GB, bohatě postačující i pro náročnější uživatele. Interní úložiště o velikosti 4 + 1 GB lze doplnit o micro SD kartu. Potěší i dva micro USB porty, do kterých lze zapojit celou řadu zařízení jako například klávesnici, myš, 3G dongle se SIM kartou pro rozšíření kapacity tabletu na smartphone (hovory, SMS, mobilní internet).

 

Tablet má samozřejmě i vestavěný WiFi modul pro pohodlné surfování, nebo přehrávání videí ve vysokém rozlišení rovnou z internetu na velkoplošné obrazovce či projektoru. Zadní kamera (2 MPix) pro pohotové domácí fotografie a přední kamera (1,3 MPix) pro momentky, či videohovory jsou dnes již standardem.

 

10palcový chytrý tablet s Androidem



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace