pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Říká se: „Kolik jazyků ovládáš, tolikrát jsi člověkem.“ Pro někoho to možná bude jen staré klišé, přesto ale velmi pravdivé. Člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat právě ten který jazyk.

 

Dnes je celosvětovým jazykem angličtina, která se vyučuje už od nejútlejšího dětství. Pokud ale není anglický jazyk vaší silnou stránkou, nebo se ho chcete naučit od začátku či jen potřebujete zlepšit své aktuální kvality, není nic lehčího. Online jazyková škola www.languu.com vám s tím pomůže – a to navíc z pohodlí domova.

 

12, 24 nebo 36měsíční online kurz anglického jazyka

 

Právě tato škola je známá svým zábavným a zajímavým přístupem k vyučování. Předbíhá všechny konzervativní vyučovací metody a zavádí do praxe nové, ve které věří, a které přináší reálné výsledky – Super-mem.

 

Mezi základní prvky této inovativní metody patří gramatika, nejpoužívanější slovní zásoba a fráze, dialogy z mnohých běžných situací a také anglické příběhy, které se stali velmi oblíbenými. Jednou z výhod je i to, že ke studiu nepotřebujete žádné studijní materiály.

 

12, 24 nebo 36měsíční online kurz anglického jazyka

 

Online jazyková škola www.languu.com nabízí kurzy různých délek trvání: 12, 24 a 36 měsíců. Úroveň si zvolíte sami podle svých vlastních schopností. Ve všech kurzech se probírá slovní zásoba, fráze a seznámení se se zajímavými články a příběhy.

 

Dostupné varianty:

 

12, 24 nebo 36měsíční online kurz anglického jazyka

 

Metoda Super-mem vám otevře dveře do celého světa. Zapomeňte na nudné a komplikované vyučování a vyzkoušejte raději metodu, se kterou vás bude angličtina bavit.

 

Metoda je založená na výzkumech dlouhodobé paměti. Vědci, učitelé a psychologové se dlouhé roky zaobírali otázkou, jak naučit cizí jazyk efektivně, rychle a snadno. Výsledkem jejich úsilí je právě nejnovější metoda Super-mem, se kterou si angličtinu oblíbíte.

 

12, 24 nebo 36měsíční online kurz anglického jazyka

 

Vysněná práce, noví přátelé z celého světa či dobrodružné cestování – nic z toho už pro vás nebude problém. Splňte si sen a naučte se perfektně anglicky.

 

12, 24 nebo 36měsíční online kurz anglického jazyka



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace