pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Je to s dětmi občas nápor? Tak je dejte na letní tábor! Dětské tábory mají v době letních prázdnin své pevné místo v kolektivizaci dětí, což celkově velkou měrou přispívá k rozvoji duševního zdraví a fyzické zdatnosti. Děti se učí samostatnosti, houževnatosti, vytrvalosti.

 

Prima Tábory - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

Agentura TemCo se specializuje na dětskou rekreaci již dvacátým rokem. Tábory jsou pořádány v nově rekonstruovaném areálu Šárka nedaleko Brna. Děti ve věku od 6 do 16 let zde najdou nejen zábavu, nové kamarády, prima vedoucí, ale táborovým pobytem získají cenné zkušenosti, vědomosti a zažijí mnoho dobrodružství. 

 

Prima Tábory - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

Tyto dětské tábory jsou zaměřeny na klasickou tábornickou tematiku s celotáborovou hrou a mnoha tradičními akcemi, které nechybí snad na žádném správném táboře. Nespornou výhodou takto zaměřených táborů je program, který může absolvovat úplně každý.

 

Prima Tábory - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

Přesto se vedoucí v rámci zpestření snaží do táborového programu zařazovat i zájmovou činnost, která je zacílená na výběrovou skupinu dětí. Volbou zájmového programu může být tanec, aerobic, sport, výtvarná činnost nebo třeba modeling.

 

Prima Tábory - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

Děti budou ubytovány ve čtyřlůžkových chatkách, ve kterých budou k dispozici veškeré lůžkoviny. Stravování je zajištěno 5x denně. Na táboře nebude chybět ani vystudovaná zdravotnice a děti si bez problémů mohou vzít svou oblíbenou hračku nebo hudební nástroj. Nicméně cennosti se doporučují nechat doma.

 

Prima Tábory - Brno a okolí - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace