pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

„Už vážně musím začít cvičit,“ myslíte si nejspíš pokaždé, když s hlasitým funěním, připomínajícím parní lokomotivu, dobíháte autobus, nebo když po výletu na kole cítíte v těle každičký namožený sval (a že jich máte hodně). Jenže skutek utek. Za pár dní už zase sedíte v práci za stolem a doma na gauči a koukáte na televizi.

 

14denní permanentka pro 1 osobu s neomezeným fitness v Plzni

 

Jestliže čekáte na vhodnou příležitost k tomu začít chodit do fitka, tak to se dost načekáte. Ale pokud to s cvičením (a se zdravím, pro které je dobrá kondice klíčová) myslíte opravdu vážně, tak si tu příležitost zkrátka uděláte. Prvním krokem k lepší kondici a zdraví je 14denní permanentka do studia Active Ladies.

 

14denní permanentka pro 1 osobu s neomezeným fitness v Plzni

 

Cvičit je správné. Tečka. Lidský organismus zkrátka nebyl stvořený na celodenní sezení. A ve studiu Active Ladies Fit rozhodně nebudete jen nečinně sedět. V rámci permanentky budete mít neomezený vstup do fitness, kde na vás bude dohlížet certifikovaná trenérka, abyste to s tou odhodlaností nepřehnaly. Dostanete rovněž speciální tréninkový plán na problematické partie.

 

14denní permanentka pro 1 osobu s neomezeným fitness v Plzni

 

Čeká vás i vážení na speciální váze Omron, která přesně ukáže nejen vaši váhu, ale i množství tělesného a viscerálního tuku v těle, kosterní svaloviny i hodnoty metabolismu. A když už byla řeč o nečinném sezení, tak i na to přeci jen dojde – to když budete 30 minut na přístroji Rolletic Original, který prostřednictvím mechanické masáže odbourává celulitidu, zpevňuje svaly a kůži, podporuje látkovou výměnu i metabolismus a pomáhá formovat postavu.

 

14denní permanentka pro 1 osobu s neomezeným fitness v Plzni

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace