pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kolikrát jste při čtení komiksů nebo sledování filmů záviděli superhrdinům jejich schopnost létat? Nyní tento úžasný pocit můžete začít i vy! Skákejte jako delfín, vyzkoušejte si fantastické akrobatické kousky a proleťte se díky Flyboardu.

 

15 nebo 20 minut létání na Flyboardu u Hradce Králové

 

Flyboard funguje na bázi cirkulace vody, kdy je hadice zapojená za turbínu silného vodního skútru, která do hadice vhání obrovské množství vody, a ta vás následně svou silou vznese až do výšky 9 m.

 

15 nebo 20 minut létání na Flyboardu u Hradce Králové

 

Létání na flyboardu je oproti jiným vodním sportům velice jednoduché a létat tak může opravdu každý. Samotný let koordinujete pouze nohama připevněnýma k prknu flyboardu, stačí tedy jen udržet rovnováhu. Jakmile začnete během několika minut flyboard ovládat, záleží jen na vás, na jakou výšku a akrobatické kousky si troufnete.

 

15 nebo 20 minut létání na Flyboardu u Hradce Králové

 

Zažijte unikátní pocit být v kůži delfína, kdy doslova několik metrů jedete pod vodou a následně se vynoříte a vzlétnete zpět nad hladinu. Při létání ve výšce, kterou si sami určíte, se budete cítit doslova jako superhrdina.

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace