pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Požírá vám pračka jednu ponožku za druhou? Přejděte do protiútoku a pořiďte si jich železnou zásobu, kterou ani ona nedokáže spolykat a nechat po jedné zmizet. A kromě toho, že budete díky nim vyhrávat tuto nekonečnou válku, navíc předejdete kožním problémům, zápachu a vysušené kůži. Ponožky jsou totiž z bambusového vlákna.

 

16 párů kotníkových ponožek z bambusového vlákna

 

Bambusové oblečení je neuvěřitelně měkké, chladivé a savé. Jeho největší předností je schopnost 100% absorpce vlhkosti, proto vás udrží v pohodlí a suchu. Vyznačuje se také vynikající termoregulační schopností.

 

16 párů kotníkových ponožek z bambusového vlákna

 

Další výhodou oděvů z bambusu je pevnost a trvanlivost. Díky kulatému tvaru vlákna se příjemně nosí, jsou bez chemického ošetření a antibakteriální vlastnosti ho zase předurčují jako skvělou volbu i pro alergiky. Struktura vlákna je plná mikromezer a mikroděr, takže tkanina v teplém počasí příjemně chladí a naopak za chladnějších dnů vás udrží v teple.

 

16 párů kotníkových ponožek z bambusového vlákna



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace