pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hallstatt, St. Wolfgang a Bad Goisern…to jsou malebná místa, která jsou v období Vánoc ještě kouzelnější než jindy a vy si je nyní prohlédnete a zažijete tamní atmosféru na vlastní kůži.

 

Cesty Evropou - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

Odjezd z ČR okolo 7:00 (Praha – hl. nádraží). V poledních hodinách vás čeká příjezd do Hallstattu, jehož domy jsou postaveny v úzkém pruhu země podél pobřeží Hallstattského jezera. Uvidíte domy na kůlech, které jsou zapuštěné do dna jezera, kostnici, či vodopád v centru městečka. Navštívíte také adventní trhy a průvodce vám zde poskytne čas pro osobní volno.

 

Cesty Evropou - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Poté následuje přejezd do solnohradského městečka St. Wolfgang. V adventním čase městečko získá neopakovatelnou vánoční atmosféru a na hladinu jezera Wolfgangsee vypluje obří lucerna. Projdete se městem a podíváte se do kostela s pozdně gotickým oltářem z dílny Michaela Pachera. I zde dostanete chvíli pro vlastní program a navštívíte adventní trh.

 

Cesty Evropou - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Běh čertů v Bad Goisern – Krampuslauf – je jeden z největších čertovských rejů v Rakousku. Uvidíte více než 700 Mikulášů, andělů, čarodějnic a čertů oblečených do kůží, na hlavách mají masky s hrozivými výrazy, v rukou drží vidle, obrovské kravské zvonce, řetězy. Dvě hodiny trvá fantastická podívaná na pekelné družiny a vozy. Příjezd na Krampuslauf je naplánován po 18:00. Odjezd zpět do ČR bude po 21:00.

 

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

Cesty Evropou - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Přečtěte si také, proč se vydat na adventní zájezd právě s Pepa.cz.

 

Cesty Evropou - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace