pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jistě budete souhlasit, že dnešní doba je dost hektická a soutěživá. Už na škole jste se museli honit za lepšími známkami, a v práci je to obvykle stejná honička. Všude je to samý mítink, brain-storming nebo deadline, pořád je co udělat, dodělat nebo předělat a čas pro sebe můžete měřit na vteřiny. Schválně – kolikrát už jste si pro sebe řekli: „Já se z toho zblázním!“ 

 

1x 60 minut s psychoterapeutem v pražské poradně Santea

 

Možná se prostě stydíte vyhledat pomoc, co kdyby se někdo dozvěděl, že chodíte ke „cvokaři“? Jenže nahromaděný stres, frustrace, problémy v rodině nebo ve vztahu, to vše má negativní vliv na vaše tělo, stejně jako bacily a viry. Výsledkem je nespavost, oslabení imunitního systému, únava… Nečekejte, až bude příliš pozdě, a promluvte si s profesionálem.

 

1x 60 minut s psychoterapeutem v pražské poradně Santea

 

I nízké sebevědomí, které vám ztrpčuje život a brání vám plně rozvinout váš talent, se dá napravit. Stačí jen chtít. Psychoterapeutická sezení s odborníkem vám poskytnou zcela nové perspektivy na váš život a problémy, které se vám pak už nebudou zdát tak vysilující a nepřekonatelné. 

 

1x 60 minut s psychoterapeutem v pražské poradně Santea

 

Poradenství lze také zaměřit na osobní rozvoj, kde je hlavním záměrem poznání sebe sama a práce na svém osobním růstu. Všechny informace ze sezení jsou samozřejmě jen mezi vámi a terapeutem. Všechny služby můžete využít i formou Skype konzultací z vašeho domova. 

 

1x 60 minut s psychoterapeutem v pražské poradně Santea



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace