pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Existuje řada způsobů, jak zhubnout – ale na problematických partiích se tukové polštářky zarputile drží a ne a ne vás opustit, i kdybyste nasadila nejpřísnější dietu. Ušetřete se trápení s hladověním a raději navštivte Solární a Fit Slim studio v Krči, kde se špíčků snadno a rychle zbavíte díky 3 přístrojům.

 

1x nebo 10x hubnoucí balíček 3 v 1 v Praze

 

Vacu Activ

Revoluční přístroj kombinuje vakuum a infračervené záření. Díky tomu dochází k lepšímu prohřívání svalů a tkání, což ve výsledku vede k účinnému úbytku hmotnosti. Zároveň se podporuje produkce kolagenu, který je klíčový pro udržení mladistvého vzhledu pleti, pleť se vyhlazuje a zpevňuje a proces stárnutí se zpomaluje.

 

1x nebo 10x hubnoucí balíček 3 v 1 v Praze

 

Vibra Activ

Stroj vytváří vibrace, které nutí svaly se reflexivně stahovat a uvolňovat, aniž by se tím zatěžovaly klouby nebo kosti. Tak dochází ke stimulaci svalů a svalových vláken a zvýšení pružnosti vašeho těla. Ke stahování svalů dochází 30 až 50x za vteřinu.

 

1x nebo 10x hubnoucí balíček 3 v 1 v Praze

 

Rolletic

Masážní přístroj funguje na principu mechanické masáže speciálně tvarovanými vřeteny. Intenzivní masáž má stimulační účinek, uvolňuje svalové napětí, zlepšuje metabolismus i prokrvení a likviduje tukové polštářky i v problematických partiích. Ba co víc, přístroj rozproudí lymfatický systém a zbaví vás i celulitidy.

 

1x nebo 10x hubnoucí balíček 3 v 1 v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace