pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tuto odbočku zkrátka nesmíte minout, zatočíte tady totiž s nevzhlednými pupínky, černými tečkami a drobnými jizvičkami. No řekněte sami, není právě tohle cesta, kterou byste se chtěli vydat? Zbavte se akné jednou provždy!

 

1x nebo 5x fotochemické odstranění akné v Praze

 

Zvláště v období puberty pronásleduje snad každého a dokáže nejen zkazit náladu, ale i snížit sebevědomí na minimum. Pomozte svému synovi nebo dceři cítit se znovu skvěle a atraktivně. Díky intenzivnímu ošetření získá svěží, zdravou pleť bez pupínků, rozšířených pórů a jizviček.

 

1x nebo 5x fotochemické odstranění akné v Praze

 

V Ronia Clinique využívají nejmodernější certifikovaný přístroj 3D HPPL Element. Jedná se o nejvýkonnější přístroj kombinující laserovou a radiofrekvenční technologii. V této unikátní kombinaci vykazuje výborné a šetrné účinky v celé oblasti působení laseru.

 

1x nebo 5x fotochemické odstranění akné v Praze

 

Pomocí přístroje lze ošetřit čerstvé projevy akné nebo preventivně ovlivnit funkci mazových žláz tak, aby nedocházelo k jejich dalšímu zanícení. Zároveň lze také ošetřit jizvy po akné. Po dobu ošetření se o vás budou starat profesionálky z Ronia clinique, kterou si oblíbila i česká Miss Monika Leová.

 

1x nebo 5x fotochemické odstranění akné v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace