pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Rozjasněte svou pleť díky moderní přístrojové péči. Ve studiu Neo načerpáte klid, pohodu a zrelaxujete nejen pleť, ale i mysl. Čeká vás až 60minutová dokonalá očista vaší pleti díky hloubkovému čištění ultrazvukovou špachtlí.

 

1x nebo 5x ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Praze

 

Ještě před použitím špachtle, vám provedou profesionálky povrchové očištění pleti se změkčujícím roztokem. Poté přichází na řadu ultrazvuková špachtle, jež funguje na principu frekvenčních vibrací. Tento jedinečný přístroj spojuje funkce hloubkového čištění, odstranění odumřelých buněk a zároveň facelifting pokožky.

 

1x nebo 5x ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Praze

 

Používáním tohoto přístroje bude vaše pleť viditelně tonizovaná, vyčištěná a jemná. Vibrací a zahříváním ultrazvukem dojde ke stimulaci regeneračních buněk a pleť je tak chráněna před stárnutím. Zároveň ultrazvuk posiluje antioxidační mechanismy pokožky. Na závěr pak dostanete ještě regenerační masku k vyživení pokožky.

 

1x nebo 5x ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace