pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nasosejte se čerstvého horského vzduchu během pobytu v hotelu Sosna. Navíc se můžete vydat na horskou túru, kde si skvěle protáhnete unavené svaly, zesláblé neustálým sezením a hrbením se u počítače.

 

Hotel Sosna - Slovensko - ilustrativní foto

 

Hotel Sosna nabízí ubytování v komfortně zařízených prostorných pokojích s vlastní koupelnou se sprchou a WC. Rodinná atmosféra hotelu zaručí, že se tu budete cítit jako doma.

 

Hotel Sosna - Slovensko - ilustrativní foto

 

Snídaně je nejdůležitější jídlo dne, zvlášť když se chystáte na horskou túru – součástí balíčku jsou proto bohaté snídaně formou bufetu, večer vám zase naservírují 2chodové večeře výběrem z menu.

 

Hotel Sosna - Slovensko - ilustrativní foto

 

Kromě krásné přírody se můžete těšit i na slevu 20 % do wellness v nedalekém hotelu (1 km), která jistě přijde vhod, zvlášť po celodenním výletu do okolní přírody. Navíc získáte také 15% slevu do aquaparku Aquacity Poprad. V hotelu si můžete také zakoupit Tatry Card, které nabízí třeba bezplatné cestování na Štrbské Pleso, do Starého Smokovce či mnoho dalších výhod a slev.

 

Hotel Sosna - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tip na výlet

 

Vysoké Tatry (okolí hotelu)

Tatranská Štrba je výborným výchozím bodem pro výlet přírodou Vysokých Tater. Turistické stezky jsou tu dobře značené a upravené. Vydat se můžete třeba až na Lomnický štít, který je s 2 634 metry druhou nejvyšší horou Vysokých Tater. Na jeho vrchol vede lanovka ze Skalnatého plesa.

 

Hotel Sosna - Slovensko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace