pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sladkostí se člověku nejvíce zavděčíte! V klidu si sednout, otevřít si čokoládu a pak se jen spokojeně rozvalit a vychutnávat si tento božský zázrak, který Evropu uchvacuje už téměř 500 let. Už se vám také sbíhají sliny? Tak je na chvíli zastavte a obdarujte své blízké čokoládou s fotkou dle vašeho výběru!

 

 

Dnes je čokoláda všude a přichází ve všech možných tvarech i příchutích. K těm nejlepším ale bezesporu patří belgická čokoláda. Tabulka belgické čokolády může být i vhodným dárkem pro vašeho blízkého. Váš dárek ale může být ještě unikátnější!

 

250 g chutné belgické čokolády s vaší fotografií nebo textem

 

Stačí belgickou čokoládu zabalit do obalu s vaší fotografií, přidat vtipný text a je to. Vaši blízcí budou nadšení z takového dárku. Samotná výroba přitom není vůbec těžká – stačí nahrát vaši fotku nebo si vybrat z některých veselých designů a doplnit vaším přáním. Vznikne tak netradiční a originální dárek pro všechny milovníky čokolády.

 

250 g chutné belgické čokolády s vaší fotografií nebo textem



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace