pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Umění odpočívat a zbavit se starostí, to jsou věci, které by se měly stát neodlučitelnou součástí každodenního života a zdravého životního stylu. Pokud to cítíte stejně, pak využijte možnosti zastavit se v chrudimském Centru zdraví, kde si obojího dosyta užijete a navíc tím prospějete svému zdraví.

 

2hodinový vstup do sauny dle výběru v Chrudimi

 

Saunování je aktivita, jejíž historie sahá až do 11. století a dnes si z ní moderní způsoby saunování berou to nejlepší. Během pobytu v sauně totiž tělo vyplavuje endorfin, tedy hormon štěstí, který podporuje dobrou náladu, což se může odrazit v mnoha aspektech života. Také napomáhá klidnější činnosti srdce, vylaďuje hormonální funkce a zlepšuje zdraví. V neposlední řadě tkví výhoda této činnosti i v možnosti se konečně zastavit a vychutnat si poklidnou pohodu, kdy nemusíte nic řešit.

 

2hodinový vstup do sauny dle výběru v Chrudimi

 

Na výběr máte ze 3 variant:

1. varianta – 2hodinový pobyt pro 1 ve finské sauně

Hlavní přednost finské sauny představují její pozitivní účinky na tělo i organismus. Během saunování totiž dochází k uvolnění kloubů i svalů a k prokrvení celého těla. Rovněž finská sauna pozitivně působí na dýchací cesty a revma, posiluje imunitu a napomáhá spalování tuků a tím pádem i hubnutí.

 

2hodinový vstup do sauny dle výběru v Chrudimi

 

2. varianta – 2hodinový pobyt pro 1 v infrasauně

Je prokázáno, že infračervené světlo má mnoho léčebných účinků, které ovlivňují a odstraňují nejen bolest a stres, ale i nepříznivé vlivy hektického života. V infrasauně jsou umístěna infračervená topidla, jejichž záření proniká hlouběji do tkání, které zevnitř prohřívá a tím přispívá k uvolnění celého těla. Zvyšuje také obranyschopnost, zmírňuje napětí a napomáhá uvolnění. V infrasauně se teplota pohybuje kolem 60° C.

 

2hodinový vstup do sauny dle výběru v Chrudimi

 

3. varianta – 2hodinový pobyt pro 1 parní sauně

Parní sauna je mlhová lázeň, která kombinuje příznivé účinky tepla a vlhkosti. Panuje v ní teplota mezi 40° a 50° C a působí v ní až 100% vlhkost. Účinky tepla a vlhkosti pozitivně působí na dýchací cesty, pohybový aparát, kardiovaskulární systém a samozřejmě přispívá i k fyzickému a duševnímu uvolnění, zlepšení imunity a podílí se na detoxikaci organismu.

 

2hodinový vstup do sauny dle výběru v Chrudimi

 

Nutno se předem objednat na tel. čísle +420 773 803 200 nebo na e-mailu

info@centrumzdravichrudim.cz.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace