pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

I na stará kolena si můžete splnit své sny. A pokud je vaším snem navštívit českou metropoli, spočítat, kolik v ní je opravdu věží, a nechat se hýčkat v komfortním hotelu, pak vám nestojí nic v cestě. Hotel Anette vám v plnění vašich snů milerád pomůže tak, že vám poskytne nocleh a zároveň výborný výchozí bod pro cestování do centra města. A že v hotelu se na vás už moc těší, se můžete předsvědčit z osobní videopozvánky:

 

 

Tento příjemný hotel naleznete na Smíchově poblíž Palackého mostu. Do historického centra Prahy se díky blízkosti tramvajové zastávky a stanice metra dostanete snadno a rychle. Blízkost nábřeží Vltavy přímo vybízí k romantickým procházkám. Vše však začne welcome drinkem pro oba.

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel je útulně a vkusně zařízen a všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, telefonem a trezorem.

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

V nekuřácké restauraci vás každý den čekají bufetové snídaně. U 3. a 4. varianty dále také 1x 3chodová večeře s kávou a taky se můžete těšit na ochutnávku piva Primátor se studeným občerstvením. Pro ty, kteří si ujíždí na sladkém tu bude nachystaný i zmrzlinový pohár (pouze u 1. a 3. varianty).

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

Kromě pohodlného ubytování a lahodného jídla si užijete i relaxaci v sauně. U 3denních pobytů vás čeká 1x 1 hodina, u 4denních 2x 1 hodina tohoto báječného odpočinku.

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

Pobavíte se také při šipkách nebo kulečníku, které vám budou k dispozici v místní herně. V rámci balíčku vás čeká zdarma 1x 1 hodina (2x 1 hodina u 3. a 4. varianty). Při pěším poznávání Prahy pak přijdou vhod trekové hole.

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

 

Praha

 

Národní divadlo (1,3 km)

Národní divadlo je reprezentativní scénou České republiky. Je jedním ze symbolů národní identity. Je nositelem národního kulturního dědictví a zároveň prostorem pro svobodnou uměleckou tvorbu. Novorenesanční budova divadla Josefa Zítka je jednou z nejvýznamnějších staveb v zemi.

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

 

Petřín (2,8 km)

Petřínská rozhledna je mladší sestrou Eiffelovy věže. Vzbuzuje zmatené pocity, údiv i oprávněnou hrdost. Jen dva roky po dostavění elegantní pařížské věže, která dosahuje úctyhodných 361 metrů nad mořem, se nad pražskou kotlinou vynořila Petřínská rozhledna s výškou 378 m n. m.

 

Hotel Anette - Praha - ilustrativní foto

 

 

Plavba po Vltavě s možností rautu (3 km pěší chůzí)

Projeďte se po Vltavě na klimatizovaných lodích Maria Croon nebo Czech Boat, z jejichž paluby uvidíte ty nejkrásnější pražské památky z jiného úhlu a k tomu budete mít i možnost pořádně naplnit žaludky během rautu. 

 

 


Zážitky v Praze
Když jeden zážitek nestačí, skočte si pro další.

Zobrazit zážitky v Praze

Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace