pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zajeďte si do hotelu Centrál*** a nechte na sebe působit rodinnou atmosféru a pohodu 30. let minulého století. Právě od té doby v Klatovech tento hotel stojí. Z něj pak můžete vyrážet za poznáváním nedotčené okolní krajiny plné říčních luhů a křišťálově čistých jezer.  

 

Hotel Central Klatovy - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

Hotel leží na klidném místě v centru města, sousedícím s historickým jádrem Klatov. Po celkové rekonstrukci nabízí ubytování v útulných pokojích, které mají vlastní koupelnu, WC, telefon, televizi se satelitním příjmem a WiFi připojení na internet. Atmosféru počátku 20. století navozuje nejenom stylový nábytek, ale i všechny ostatní pokojové doplňky.

 

Hotel Central Klatovy - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

Stylově řešená hotelová restaurace je podpořená moderní gastronomií, takže spojuje kvalitu, racionálnost a moderní trendy zdravé výživy s poklidnou atmosférou. Čeká vás zde příjemné prostředí, bohatá nabídka české i mezinárodní kuchyně a speciality hotové kuchyně. Součástí balíčku jsou snídaně formou bufetu, 2chodové večeře si můžete dokoupit se slevou 50 % za pouhých 90 Kč/osoba.

 

Hotel Central Klatovy - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

Součástí balíčku je samozřejmě pro oba volný vstup do vnitřního vyhřívaného bazénu se slanou vodou i finská a solná sauna ve dnech provozu. Kromě toho si užijete i sluneční louku (relaxační solárium, které opaluje pozvolněji, než klasická solária) a dokonce i získáte slevu 50 % na masáže lávovými kameny.

 

Hotel Central Klatovy - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Klatovy (hotel se nachází ve městě)

Klatovy jsou jednou z pověstných bran Šumavy. Najdete zde mnoho historických památek v čele s Černou věží a jezuitským kostelem Neposkvrněného početí Panny Marie a sv. Ignáce, pod kterým si můžete prohlédnout zajímavou expozici mumií. Pro milovníky sportu je tu zase široká škála vyžití – bowling, tenisové kurty nebo indoorové golfové hřiště.

 

Hotel Central Klatovy - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

 

Hrad Švihov (8,8 km) 

Při návštěvě hotelu Centrál*** nezapomeňte navštívit pozdně gotický hrad Švihov, kde nechal v počátkem 16. století Půta Vihovský z Rýzmberka zbudovat nový hrad s vodním opevněním. Po třicetileté válce byl hrad změněn na sýpku a v 19. století opuštěn. Rozsáhlé opravy hradu, kteér mu vtiskly současnou podobu, byly provedeny po roce 1950. Interiéry hradu přibližují návštěvníkům život v 16. století. V kapli pak najdete hodnotné plastiky, zajímavá je rovněž hradní zbrojnice.

 

Hotel Central Klatovy - Plzeňsko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace