pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

A kde že na vaší dovolené v Jeseníkách zakotvíte? No přece v penzionu Povodí! Hosté penzionu mohou využít i velkou zahradu s protékajícím potokem, antukovým kurtem i zahradním bazénem. V kombinaci s krásnou lokalitou vás tedy čeká skvělá dovolená plná aktivit, tak už nemeškejte a rozjeďte se do Bělé pod Pradědem!

 

Penzion Povodí - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Hlavu složíte v útulných dvoulůžkových pokojích, kde budete mít vlastní sociální zařízení a satelitní televizi. Čekat tam na vás bude také lahev vína jako pozornost penzionu. Připojení WiFi je dostupné ve všech prostorách penzionu.

 

Penzion Povodí - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Restaurace, kde si budete vychutnávat bufetové snídaně a večeře výběrem z menu, má kapacitu 50 míst, salonek 20 míst a v letních měsících je k dispozici terasa s 36 místy. V letních měsících nabízí grilované a uzené speciality. Vychutnáte si tu pivo Klášter, Černé hora a nealko Lobkowicz Premium, nebo i kávu a čaj Montecelio.

 

Penzion Povodí - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Večery můžete trávit ve společenské místnosti s dětským koutkem, kde vám bude k dispozici TV, stolní PC, společenské hry, výtvarné potřeby, elektronické šipky, varná konvice a také lednice. Pokud pak svůj čas raději trávíte venku, zajděte si na 2 500 m² velkou zahradu s protékajícím potokem, antukovým kurtem, prolézačkami pro děti, pískovištěm, ohništěm a zahradním bazénem.

 

Penzion Povodí - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Venkovský skanzen (2 km)

Muzeum Venkovský skanzen najdete jen kousek od penzionu. Prohlédnete si tu historické zemědělské stroje a nástroje, a také běžně používané v této oblasti v 19. a 20. století. Na skanzen navazuje vedlejší prodejna sýrů z kravského, ovčího a kozího mléka a dalších mléčných výrobků.

 

Penzion Povodí - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Dlouhé stráně (16 km)

Přečerpávací vodní elektrárma Dlouhé stráně se dokonce v roce 2005 zařadila mezi 7 největších divů České republiky. Už od svého vzniku je díky své fotogeničnosti jedním z nejvyhledávanějších výletních cílů v Jeseníkách.

 

Penzion Povodí - Jeseníky - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace