pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Milé princezny, vezměte své prince a vypravte se na romantický pobyt na zámku. V obci Rozsochatec na Vysočině je už připraven penzion Zámek Rozsochatec, v němž se o vás postarají s patřičnou péčí, abyste si připadali jako skuteční šlechticové a šlechtičny.

 

 

Probouzet se budete v pohodlné posteli jednoho z pokojů s vlastním sociálním zařízením a vstupem do velkého obýváku. Při pohledu z okna oblažíte své zraky výhledem do překrásné zámecké zahrady, kde můžete také neomezeně procházet a užívat si klidu a pohody.  

 

Zámek Rozsochatec - Vysočina - ilustrativní foto

 

Síly na další příjemný den načerpáte během pochutnávání na kontinentálních snídaních.

 

Zámek Rozsochatec - Vysočina - ilustrativní foto

 

Odpočíváte-li rádi aktivně, jistě uvítáte možnost využití tenisového či volejbalového kurtu. Na zdejším hřišti si můžete také zahrát fotbal a problém nenastane ani v případě, kdy vás přepadne chuť zahrát si stolní tenis.

 

Zámek Rozsochatec - Vysočina - ilustrativní foto

 

Je na vás pěší chůze příliš pomalá? Tak si na celý den v penzionu půjčte kola a poznávejte okolí zámeckého penzionu ze sedla zapůjčeného bicyklu. Říká se, že nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. Přesvědčit se o to můžete za poplatek 300 Kč na hodinu pro jednoho při zakoupení 2. či 3. varianty voucheru.

 

Zámek Rozsochatec - Vysočina - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Zámek Chotěboř (6,9 km)

Vilém Leopold Kinský – nejprve mu poděkujte a hned poté vyrazte navštívit raně barokní zámek italské typu, který dal vystavit na počátku 18. století na místě původní gotické tvrze. Zámek je obklopen patnáctihektarovým anglickým parkem v chráněném údolí řeky Doubravy. Sídlí zde muzeum s historicko-vlastivědnou expozicí.

 

Zámek Rozsochatec - Vysočina - ilustrativní foto

 

 

Havlíčkův Brod (11,5 km)

Z obce Rozsochatec je to jen kousíček do města Havlíčkův Brod. Město svým názvem odkazuje na rodáka z nedaleké Borové, novináře a vlastence Karla Havlíčka Borovského. Tomu je zde mimo jiné věnována i stálá expozice v Muzeu Vysočiny. Kdybyste chtěli vědět, kde Havlíček bydlel, stačí zamířit na Havlíčkovo náměstí, kde stojí jeho dům. Na východním okraji historického centra leží park Budoucnost z roku 1889 s několika rybníky, vodopádem a řadou vycházkových cest. 

 

Zámek Rozsochatec - Vysočina - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace