pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Až na vás únava zaťuká, vydejte se do hotelu Hazuka***! Čeká tu na vás moderní a příjemné ubytování nedaleko historického centra Plzně, v těsné blízkosti městského parku a řeky Radbuzy. Ideální místo pro poznávání plzeňských zákoutí jak po svých, tak i třeba na kolech. A děti jsou tu také vítány!

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s atypicky řešeným sociálním zařízením, telefonem, LCD televizí s DVD přehrávačem, i připojením WiFi. Ve třetím patře je k dispozici terasa s nádherným výhledem na město a hrad Radyni.

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto

 

Hlad určitě mít nebudete. Hotel vám rád připraví bufetovou snídani (u 1., 2. a 5. varianty) i tříchodovou večeři (u 3., 4., 6. a 8. varianty). Ke každé variantě dostanete také na uvítanou lahev dobrého vína.

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto

 

Ani děti nepřijdou zkrátka, protože při pobytu s dětmi (5., 6. a 8. varianta), aby vám nezáviděly, dostanou šumivé Rychlé špunty. Bude pro ně také v rámci polopenze připraveno dětské jídlo. Program vaší rodinné dovolené zpestříte výletem do Dětského světa Lvíček a do ZOO, jelikož vstupenky pro všechny jsou v ceně balíčku. A protože jste v Plzni, nesmí chybět návštěva největší místní chlouby – pivovaru. Do Plzeňského Prazdroje, kde vám předvedou celý proces vaření piva, se můžete vydat díky vstupence zdarma (u 2., 4. a 7. varianty).

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Plzeň

Průmyslové a pivovarnické město láká na spoustu technických památek, ale i na ty kulturní. V evropském hlavním městě kultury 2015 si můžete prohlédnout Nové divadlo, výstavu či koncert si užijete v DEPO2015, nebo si zajděte do jednoho z mnoha plzeňských muzeí.

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto 

 

 

Techmania Science Center (v okolí hotelu)

V TSC si vytyčili za cíl hravou formou podnítit zájem veřejnosti o vědu a techniku. Můžete navštívit mnoho expozicí, jako je Vzhůru dolů, Budoucnost na talíři, Expozice Vesmír, nebo Vodní svět. A co takhle vyzkoušet jediné 3D planetárium u nás?

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto

© Techmania Science Center, o.p.s.

 

 

Pivovarské muzeum (v okolí hotelu)

Být v Plzni a nezavítat do pivovaru, to aspiruje na největší svatokrádež vašeho života. Abyste nepřišli do pekla, zajděte si do Pivovarského muzea a podívejte se na vlastní oči, co že vám to koluje v krvi.

 

Hotel Hazuka - Plzeň - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace