pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

„Štěstí? Co je štěstí? Muška jenom zlatá…,“ praví se ve známé české básni. Vy ovšem nepátrejte po žádné zlaté mušce a místo toho se pusťte do hledání rodinného hotelového komplexu Termal Mušov. Trochu vám s hledáním pomůžeme: najdete ho na břehu Novomlýnských nádrží a z oken jeho pokojů budete mít Pálavu jako na dlani.

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

O váš naprostý komfort se postará jeden z 2–4lůžkových pokojů Standard, v němž budete uvítání lahvinkou dobrého vína. I přes své jednoduché zařízení jsou tyto pokoje vybaveny účelně a ani pohodlí vás zde rozhodně nemine. Většina pokojů disponuje rovněž balkonem s výhledem na Pálavu a jezero. Samozřejmostí je sprchový kout, toaleta, TV, chladnička, trezor a internet.

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

Po probuzení nezapomeňte navštívit hotelovou restauraci, kde pro vás bude připravena lahodná snídaně formou bufetu. Kromě snídaně vám v restauraci milerádi naservírují také pokrmy připravené z čerstvých a lokálních surovin, díky nimž potěšíte své chuťové pohárky jedinečnými gastronomickými skvosty. 

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

Vaše tělo i mysl zapomene na všechny strasti všednodenního pracovního shonu během 2 hodin (2x u 1. a 2. varianty, 3x u 3. a 4. varianty, 4x u 5. a 6. varianty) ve wellness, při půlhodinové masáži nebo během balneo koupele (20 minut koupel, 25 minut odpočinek). Jak balneo koupele, tak i termální bazén v hotelu nabízí návštěvníkům unikátní geotermální vodu s vysokým obsahem sirovodíku a minerálních látek, které mají na vaše tělo blahodárné účinky. 

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

Pokud by nuda narazila na tento hotel, rychle by vzala nohy na ramena. Areál hotelového komplexu vyniká zahradní úpravou, kde nechybí odpočinková zóna s dětským hřištěm. Srdce nejen dětí, ale i dospělých se zatetelí radostí při zjištění, že si aktivní odpočinek a vodní radovánky užijí v Aqualandu Moravia hned vedle hotelu, kam máte 20% slevu

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

Objevte Pálavu, načerpejte energii z přírody a nechte na sebe dýchnout bohatou historii kraje. A pokud se vám nebude chtít pěšky, využijte možnosti zapůjčit si v hotelu elektrokola či segwaye, na nichž to přeci jen půjde o něco lépe.

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Vodní nádrž Nové Mlýny (nádrž se nachází u hotelu)

Jen pár kroků od hotelu najdete vodní nádrž Nové Mlýny. Jde o soustavu tří přehradních nádrží, v jejichž nitru jsou zasazeny umělé ostrůvky. Na jednom zůstal dokonce zachován románsko-gotický kostel sv. Linharta, který je jediným pozůstatkem zatopené vsi Mušov. 

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Mikulov (12 km)

Město Mikolov se rozkládá na pravém břehu Moravy u státních hranic se Slovenskem. Kdysi bývalo významným hraničním přechodem mezi oběma samostatnými republikami, dnes je svou svébytnou kulturou poznamenanou svým vztahem k vinohradnictví, vinařství a k folklórním tradicím. Při návštěvě Mikulova rozhodně musíte navštívit i jeho typickou dominantu, původně hrad, poté lichtenštejnský a později ditrichštejnský zámek.

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Pavlov (12,6 km)

Pavlov se stal už před šesti stoletími největší vinařskou obcí mikulovského panství. O bohatství zdejších vinařů koneckonců svědčí nejlépe vinné sklepy s barokními štíty. Pavlov se mimo jiné zapsal také do učebnic archeologie, neboť zde zde objevena velmi bohatá archeologická naleziště dokládající osídlení již od dob lovců mamutů.

 

Hotel Termal Mušov - Pálava - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace