pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Bowlená! Přesně to vás čeká v Pensionu Bowling Malá Úpa v Krkonoších, který ve svých útrobách skrývá bowlingové dráhy. Město Malá Úpa je známým turistickým centrem, kterému se podařilo i přes svou popularitu zachovat ráz krkonošské vesnice. Určitě tedy nezažijete ruch velkoměsta, ale jen takový ten krásný a poklidný chod horské osady.

 

 

Pension Bowling Malá Úpa před pár lety prošel náročnou rekonstrukcí a vás tak čeká pohodlné ubytování v krásných dvoulůžkových pokojích, na kterých najdete i TV, vlastní sociální zařízení i WiFi připojení.

 

Bowling Malá Úpa - Krkonoše - ilustrativní foto

 

V restauraci pro vás bude každé ráno připravena bufetová snídaně, večer si vyberete jídlo z menu. Máte možnost se posadit v oddělené místnosti restaurace, která nabízí krásný výhled na Maloúpské údolí. V kuchyni se specializují na chutnou českou kuchyni!

 

Bowling Malá Úpa - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Jak už název pensionu napovídá, užijete si tu i dostatek bowlingu. V rámci balíčku u 2., 4. a 6. varianty si zahrajete 60 minut na dráze. Poté si můžete skočit do koupacího sudu, kde strávíte 90 minut. U 1., 3. a 5. varianty dostanete na bowling a koupací sud 20% slevu.

 

Bowling Malá Úpa - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Pohádková stezka Malou Úpou (v okolí pensionu)

Procházka pro malé i velké, cyklisty i rodiny s kočárky. Děti se vydávají na pouť mezi postavy z pohádek Marie Kubátové a plněním úkolů záskávají odměny. Jednotlívé zastávky jsou umístěny tak, aby seznamovaly návštěvníky s prací paní Kubátové a zároveň s nádhernými krkonošskými zákoutími.

 

Bowling Malá Úpa - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Sněžka (7 km)

Každý Čech by měl jednou vyrazit na naši nejvyšší horu, pokud jste ještě tak neučinili, pak teď máte skvělou příležitost. Až na vrchol se navíc můžete vyvézt lanovkou.

 

Bowling Malá Úpa - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Bobová dráha v Peci pod Sněžkou (17 km)

V centru města Pec pod Sněžkou se nachází horská bobová dráha o délce 900 m s převýšení 90 m, po které se můžete řítit rychlostí až 40 km/hod. Zážitek je možné zkombinovat s jízdou na kladce přes údolí o délce 300 m nebo se vstupem do lanového parku.

 

Bowling Malá Úpa - Krkonoše - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace