pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když už nevíte, kde vám hlava stojí, udělejte si alespoň na pár dní volno a vydejte se do malebného hotelu Alf. Ten leží přímo na poklidném náměstí vedle borovanského kláštera a krásného parku, nemusíte se tedy bát žádného hluku a jen relaxovat, užívat si výlety a třeba využít nějakou z mnoha cyklostezek v okolí

 

Hotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní fotoHotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní foto

 

Útulné pokoje jsou převážně dvoulůžkové s vlastním sociálním zařízením, telefonem, některé i s TV. V hotelu je k dispozici také výtah. 

 

Hotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku si pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu, k večeři si dopřejete polévku a vyberete si hlavní chod ze 3 jídel. Restaurace je přímo v hotelu a její součástí je také letní terasa a taneční parket.

 

Hotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní foto

 

Ubytování oceníte především v letních měsících, neboť hotel leží pouhých 280 m od koupaliště Lazna, kam máte díky balíčku od června do září každý den vstup zdarma vy i vaše děti. V období, kdy je uzavřeno koupaliště, navíc dostanete na pokoj lahev vína (říjen). K dispozici je také úschovna kol zdarma. 

 

Hotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

ZOO Dvorec (3 km) 

Zoologická zahrada Dvorec je zahradou, která chová zvířata převážně z afrického kontinentu. Najdete zde skupinu lvů, levharty, šimpanze, paviány, želvy, pakoně, antilopy losí, přímorožce, watusi, africké ptactvo, kaloně, prasata savanová a další africká zvířata. Jako jedna ze dvou českých ZOO vlastní vzácné tygry indické v bílé formě.

 

Hotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní foto

 

 

Schwarzenberská hrobka (15 km)

Samotná hrobka se nachází v anglickém parku na jižní straně rybníka Svět. Hrobku nechala postavit kněžna Eleonora ze Schwarzenbergu s manželem. V kryptě hrobky je uloženo 26 rakví s ostatky členů rodu Schwarzenbergů. Jejich těla jsou uložena v dvouplášťových rakvích. Každý z členů knížecí rodiny ukrývá zajímavý životní příběh.

 

Hotel Alf *** - Jižní Čechy - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace