pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hotel Bocy má všechny předpoklady pro realizaci zimní i letní dovolené. U hotelu je také altán s krbem, hřiště a venkovní bazén.

 

hotel Bocy - Slovensko - ilustrativní foto

 

Přímo z oken hotelu můžete pozorovat překrásnou scenérii hor. Pokoje jsou vybaveny předsíní, vlastní koupelnou s WC, sprchovým koutem nebo vanou, telefonem a TV.

 

hotel Bocy - Slovensko - ilustrativní foto

 

Restaurace nabízí příjemné prostředí a to i díky venkovní terase. Pochutnáte si na snídaních ve formě bufetu a večeřích výběrem z menu. Menu obsahuje široký sortiment masitých a bezmasých jídel, dezerty, zmrzlinové a ovocné sklenice.

 

hotel Bocy - Slovensko - ilustrativní foto

 

Kysucké Beskydy jsou nádhernou turistickou destinací a svou náročností jsou vhodnou i pro rodiny s dětmi. Po takovýchto výletech, kdy budete moci poznat i nejvyšší vrchol tohoto pohoří – Velkou Raču (1 236 m n. m.), se vám jistě zalíbí i 1 hodina ve wellness (sauna, vířivka) či hodina billiardu.

 

 

 

Tipy na výlety

 

Velká Rača (3,5 km)

Velká Rača je nejvyšší slovenský vrch Kysuckých Beskyd. Velkou část pokrývá národní přírodní rezervace vyhlášená v roce 1976. Vrcholem hory prochází státní hranice Slovenska a Polska. Při dobrém počasí poskytuje výhledy na Moravskoslezské Beskydy, Pilsko, Babiu horu, vrchy Malé Fatry i na Roháče.

 

hotel Bocy - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Slovenský orloj (24 km)

Myšlenka výstavby Slovenského orloje se zrodila v roce 2003. Jde o největší dřevěnou sochu na Slovensku, jejíž celková kompozice představuje sedící Madonu, Sedmibolestnou Pannu Marii, patronku Slovenska. Tvarování díla v šindelové konstrukci bylo možné zejména díky 80 dřevěným ramenům, které tvoří kostru orloje.

 

hotel Bocy - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Terchová (43 km)

Turistickým centrem Malé Fatry je obec Terchová proto, že se zde podle legend narodil slavný zbojník Juraj Jánošík. Tomu je také věnováno místní muzeum a jeho socha postavená k 300. výročí jeho narození. V místním kostele lze také spatřit pohyblivý dřevěný betlém.

 

hotel Bocy - Slovensko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace