pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kvalitní dovolená, to je vzácnost. Skoro taková jako zelený minerál, který dosahuje 8 stupně na stupnici tvrdosti. A takový naleznete přímo v Praze – hotel Smaragd! Z něj budete za 20 minut přímo v centru tzv. Matky měst.

 

Hotel Smaragd - Praha - ilustrativní foto

 

Moderně zařízené pokoje vám zajistí příjemný odpočinek. Všechny mají vlastní WC, sprchu nebo vanu, ledničku, telefon, rádio a TV+SAT.

 

Hotel Smaragd - Praha - ilustrativní foto

 

Pro občerstvení slouží restaurace se svojí pestrou nabídkou domácí a mezinárodní kuchyně. Vás zde každé ráno uvítá vůně bufetových snídaní a to v čase od 07:00 do 09:30.

 

Hotel Smaragd - Praha - ilustrativní foto

 

K dispozici je i letní zahrádka, odkud budete mít na dohled své potomky hrající si na dětském hřišti.

 

Hotel Smaragd - Praha - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Plavba po Vltavě 

Inspirujte se krásou a historií, která na vás bude dýchat v každé minutě plavby lodí. Uvidíte ty nejkrásnější pražské památky zase z jiného úhlu. Proplujete pod Karlovým mostem, za kterým se vám otevře scenérie Pražského hradu.

 

 

 

Prokopské údolí (2 km)

Procházka úchvatným údolím Dalejského potoka v Prokopském údolí vám doopravdy učaruje. Místo, které protíná naučná stezka, patří mezi vyhledávané lokality díky přírodním úkazům a zajímavostem. Kromě jezírek, lomů, a skalních výběžků, nabízí údolí útočiště k odpočinku a relaxaci. A přímo zde se navíc točila jedna z legendárních scén filmu Pelíšky.

 

Hotel Smaragd - Praha - ilustrativní foto

 

 

Národní divadlo (6,7 km)

Národní divadlo je reprezentativní scénou České republiky. Je jedním ze symbolů národní identity. Je nositelem národního kulturního dědictví a zároveň prostorem pro svobodnou uměleckou tvorbu. Novorenesanční budova divadla Josefa Zítka je jednou z nejvýznamnějších staveb v zemi.

 

Hotel Smaragd - Praha - ilustrativní foto

 


Zážitky v Praze
Když jeden zážitek nestačí, skočte si pro další.

Zobrazit zážitky v Praze

Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace