pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Šohajka není jen růžolící se dívka v pestrobarevném kroji, Šohajka je také název roubené chaty v Peci pod Sněžkou. V ní zažijte dovolenou obklopeni nejen překrásnou horskou přírodou, ale i 200letou historií. Právě tak dlouho totiž chata Šohajka v Kronoších stojí, což je zárukou klidné dovolené s ubytováním v tradičním stylu doplněném úchvatným výhledem přímo na centrum města.

A že se na vás v chatě už moc těší, se můžete přesvědčit z osobní videopozvánky:

 

 

Ubytováni budete v útulně zařízených dvoulůžkových pokojích. Sociální zařízení je společné v přízemí chaty zvlášť pro muže i ženy.

 

Horská chata Šohajka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Každé ráno na vás bude čekat bufetový stůl, na kterém najdete salám, sýr, máslo, džem, vejce, paštiku, jogurt, mléko, müsli, ovoce, zeleninu, pečivo, domácí pečené buchty a jako bonus i domácí koláče pro oba. Po příjemně stráveném dni na procházkách okolní krajinou si pochutnáte na servírované dvouchodové večeři (neplatí pro 1. variantu).

 

Horská chata Šohajka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Užijete si také slevu 10 % na veškeré letní aktivity prostřednictvím karty hosta, kterou obdržíte. Vaše děti pak budou moci využít parádní zážitek ve formě jízdy na koni zdarma.

 

Horská chata Šohajka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Bobová dráha Pec pod Sněžkou (1,2 km)

V centru města Pec pod Sněžkou se nachází horská bobová dráha o délce 900 m s převýšení 90 m, po které se můžete řítit rychlostí až 40 km/hod. Zážitek je možné zkombinovat s jízdou na kladce přes údolí o délce 300 m nebo se vstupem do lanového parku.

 

Horská chata Šohajka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Sněžka (1,6 km k lanové dráze, 3,7 km pěšky)

Pro neomezený panoramatický výhled do daleké krajiny z nejvyšší hory Krkonoš a celé České republiky si můžete dojet lanovou dráhou přímo z Pece pod Sněžkou. Chcete-li vyrazit pěšky, můžete to vzít přes Obří důl, Růžohorky nebo přes boudu Výrovka.

 

Horská chata Šohajka - Krkonoše - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace