pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nebojíte-li se medvědů, tak vyrazte na dovolenou do penzionu, který z nich rozhodně strach nemá. Proto nese přímo název penzion U medvěda. Se dvěma rozsáhlými apartmány je objekt ideální pro strávení naprosto klidné dovolené s celou rodinou. Nachází se v obci Jiříkov, 200 metrů od proslulé Pradědovy galerie a 3 km od hradu Sovinec.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 

V objektu jsou 2 samostatné apartmány a v každém z nich je sociální zařízení. Apartmán pro 8 osob má 1 vybavený kuchyňský kout (trouba, sporák, mikrovlnná trouba, konvice, nádobí), obývací pokoj a 3 ložnice.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Apartmán pro 16 osob má dokonce 2 sociální zařízení, 2 vybavené kuchyňské kouty, 2 obývací pokoje a nakonec 6 ložnic. Vaše ratolesti mohou využít také dětský koutek s hračkami, ohrádku s kuličkami, odrážedla, houpacího koníka atd.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 

V kuchyni si budete moci uvařit nějakou dobrotu sami, ale od penzionu máte možnost neomezené konzumace kávy a čaje po celou dobu pobytu zdarma.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Aby si pobyt užily také děti, mohou si dopřát hodinovou jízdu na koni (neplatí pro 1. a 2. variantu) na louce v Jíříkově. A „v Jiříkově vidění" se ocitnou při prohlídce soch v Pradědově galerii (neplatí pro 1. variantu). Vy si mezitím můžete užívat pohodu u venkovního krbu, kde si mimojiné můžete také načepovat pivo. U 6. varianty totiž budete mít soudek 60 piv včetně zapůjčení výčepu zdarma.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Pradědova galerie (200 m)

Netradiční galerie se spoustou soch v životní i nadživotní velikosti. Mezi hlavní dominanty patří bezesporu největší socha vládce Jeseníků Děda Praděda, která je vysoká 10,4 m a váží 15 tun. Další významnou částí galerie je betlém, který obsahuje přes 250 figurek. Uvedené dominanty jsou zapsány do české knihy rekordů.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Hrad Sovinec (3 km)

Sovinec je nejrozsáhlejším hradním komplexem v okrese Bruntál. Touto bývalou husitskou pevností vás provede vyhlídková trasa pěti nádvořími, během které se budete moci podívat na místní výstavy a expozice.

 

U Medveda - Jeseníky - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace