pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kde na vás a vaše kamarády nebo rodinu čeká největší idylka? No přece ve vile Kamilka! V Petrově nad Desnou budete moci využít celou prostornou vilu až pro 12 osob. A nebudete mít nouzi ani o výlety za kulturou i krásnou přírodou.

 

Vila Kamilka - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Ve vile si najdete své místečko v jedné ze 4 ložnic. Koupelny s WC jsou ve vile 2 – v přízemí se sprchovým koutem a v patře s vanou. O společenský život se postará obývací pokoj s krbem a TV, který v případě variant pro 6 osob budete sdílet s dalšími hosty.

 

Vila Kamilka - Jeseníky - ilustrativní foto

 

O plný žaludek se postaráte díky vybavené kuchyni (lednice, mikrovlnná trouba, standardní kuchyňské náčiní). V blízkosti vily je pak i obchod s potravinami a restaurace, takže hlady strádat nebudete. A žízní, díky neomezené konzumaci čaje a kávy, také ne.

 

Vila Kamilka - Jeseníky - ilustrativní foto

 

U pobytů na 7 dní (5. a 6. varianta) se vám o pitný režim postará krásný soudek s 60 pivy. Děti si mohou jít hrát na zahradu, kde je pro ně připraveno pískoviště, trampolína a další hry. Zahrada je navíc oplocená, takže nemusíte mít strach ani o své zvířectvo, které je ve vile také vítáno.

 

Vila Kamilka - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Zámek Velké Losiny (4 km)

Velké Losiny patří k nejzajímavějším místům v okolí Loučné nad Desnou a v celém šumperském regionu. Jde o jednu z nejstarších obcí v okolí. Podle prvních písemných zpráv měly Losiny kostel a faru už v roce 1351. V obci naleznete jak historické, tak sportovní a relaxační využití. Jednu z největších dominant této obce tvoří především tamější zámek.

 

Vila Kamilka - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Dlouhé Stráně (14 km)

Máte rádi technické památky, které se pyšní několika nej? Pak musíte vidět Dlouhé Stráně, třetí největší přečerpávací vodní elektrárnu na světě. Je to zároveň elektrárna s největším spádem v České republice a největším výkonem, jejíž součástí je také největší reverzní vodní turbína v Evropě.

 

Vila Kamilka - Jeseníky - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace