pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete-li prožít ve svých dovolených zlom, jeďte si odpočinout do hotelu Prom***! Najdete ho jen kousek od Janských Lázní, obklopeného krásnou krkonošskou přírodou. Dopřejete si tu pořádnou dávku výletů a spoustu aktivního i pasivního odpočinku v hotelu.

 

 

Na pokoji najdete předsíň, koupelnu se sprchovým koutem, případně vanou, SAT a telefon. Správnou atmosféru vám pomůže navodit welcome drink.

 

Hotel Prom - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Hotel má také vlastní restauraci a zahradní terasu pro posezení na čerstvém vzduchu. Každý den od 07:00 do 10:00 se podávají bufetové snídaně. Večeře probíhá výběrem ze dvou jídel z místního menu.

 

Hotel Prom - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Hotel má pro vás připravené také různé možnosti pro relaxaci. V rámci balíčku si oba užijete 1x 60 minut fitness (šlapací kola, šlapadla, běžecký pás), 1x saunu na 60 minut (pouze u 3. a 4. varianty), 1x bazén na 60 minut u 2. varianty (kromě 1. varianty, 2x u 3. varianty, 3x u 4. varianty), 1x whirlpool na 60 minut (pouze u 4. varianty) a 1x švédský stůl (jen u 2., 3. a 4. varianty; pasivní cvičení 2x 20 minut – polohový stroj s pohonem, který za cvičence simuluje pohyby např. veslování, šlapání, pohyby rukou atd.).

 

Hotel Prom - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Neomezeně vám je potom k dispozici kulečník, stolní tenis, fotbálek a trampolína, u 3. varianty také volejbal a basketbal.

 

Hotel Prom - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Areál Mladé Buky (5 km)

V nedalekém areálu najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Okolo 40 km/h můžete dosáhnout na bobové dráze Berta, v jejíchž horních pasážích vás uchvátí dokonalé výhledy na Východní Krkonoše. Tento typ bobové dráhy umožňuje celoroční provoz i za nepříznivých podmínek. Využít můžete i letní tubing, zapůjčení kol a elektrokol či Baldův svět, který ocení zejména děti.

 

Hotel Prom - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Sněžka (15 km)

Na Sněžku se můžete nechat vyvézt z Pece pod Sněžkou kabinkovou lanovkou s celoročním provozem. Zdatnější jistě rádi prověří svou kondičku při zdolávání české nejvyšší hory s nadmořskou výškou 1 603 metrů, odkud budete mít Krkonoše jako na dlani.

 

Hotel Prom - Krkonoše - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace