pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Stojíte čelem k Pošumaví a zády k Brdům, okolo vás protéká ničím nerušený maloměstský život a kam se podíváte, tam vidíte samé historické památky. Vítejte v Nepomuku, rodišti svatého Jana Nepomuckého! Tak na nic nečekejte a vydejte se za pohodlím, pochutnáním i poznáváním do hotelu U Zeleného stromu***+!

 

Hotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní fotoHotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji. Ve všech pokojích jsou pro vás připraveny TV s nabídkou 20 programů, přípojky k internetu a vlastní sociální zařízení s vanou nebo sprchovým koutem.

 

Hotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku se můžete těšit na snídaně formou bufetu a večeře výběrem z menu. Pokud vás přepadne opravdu velký hlad, pak neváhejte navštívit stylový staročeský Švejk restaurant a secesní kavárnu s nabídkou české i mezinárodní kuchyně.

 

Hotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

Pokud budete zvědaví, odkud jsou suroviny, ze kterých místní hotelová restaurace vaří, neváhejte navštívit ekofarmu majitelů hotelu (Sochorova rodinná farma) v Železném Újezdě. Za kulturou můžete do muzeí ve městě. Dítě do 8 let má ubytování zdarma.

 

Hotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Nepomuk (v okolí hotelu)

Světový věhlas přinesl městu místní rodák sv. Jan Nepomucký (1393). Díky bohaté historii, malebné okolní přírodě, množství památek a pestrému kulturnímu životu patří Nepomuk mezi vyhledávané turistické cíle. Můžete si zde prohlédnout kostel sv. Jana Nepomuckého, zámek Zelená Hora, městské muzeum nebo Expozici veteránů na Zelenohorské poště.

 

Hotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní foto

 

 

Zámek Žinkovy (7 km)

V druhé polovině 17. století vznikl v místech původní tvrze raně barokní zámek, který byl v r. 1897 přestavěn do pseudorenesanční podoby vídeňskými architekty H. Helmerem a F. Fellnerem. U zámku se rozprostírá park a velký Žinkovský rybník.

 

Hotel u Zeleného stromu - Plzeňsko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace