pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kde je v Čechách nejtepleji? Kde je v Čechách nejkrásněji? Kde mají v Čechách nejlepší víno? Všechny 3 odpovědi mají jen jedinou odpověď, kterou už asi znáte. Kam tedy pojedete na svou dovolenou? Správně, na jižní Moravu! Pojeďte si bohatství tohoto ráje na Zemi užít do penzionu Sklep u Moravského Krumlova!

 

 

Najdete zde útulně zařízené pokoje s vlastní koupelnou se sociálním zařízením, TV a možností připojení k internetu pomocí WiFi. Ubytovat se můžete nejdříve ve 14:30.

 

Penzion Sklep - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

Nově zrekonstruovaný klenutý sklep vám nabízí posezení s kapacitou 50 míst. Sklep je nekuřácký a pro nejmenší návštěvníky je připraven dětský koutek. Milovníky piva jistě potěší starobrněnské tankové Medium.

 

Penzion Sklep - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku máte zajištěné kontinentální snídaně. Pokud vám vyhládne, máte možnost dokoupení jídla dle nabídky (pečená žebra, pečená kolena, vepřový řízek, zabíjačkový guláš, topinka s kuřecím masem, tortilla s kuřecím masem, 3 druhy pizzy a další teplá jídla, ze studených jídel máte výběr škvarky, škvarkovou pomazánku, utopence, tlačenku s octem, sýrové prkýnko aj.).

 

Penzion Sklep - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

O tom, že se na Moravě vyrábí nejlepší vína, se můžete přesvědčit jeden večer při neomezené konzumaci vína, která bude probíhat v době od 18:00 do 21:00.

 

Penzion Sklep - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Klášter Rosa coeli v Dolních Kounicích (8 km)

Klášter založil roku 1181 Vilém z Pulína pro ženskou řeholi premonstrátského řádu. V letech 1330 až 1390 prodělal rozsáhlou přestavbu v gotickém slohu, která mu vtiskla současnou podobu. V současné době je objekt zpřístupněn a provozovatelem se stal Městský úřad Dolní Kounice.

 

Penzion Sklep - Brno a okolí - ilustrativní foto

 

 

Hrad a zámek Dolní Kounice (8 km)

Goticko-renesanční hrad a zámek v Dolních Kounicích byl veřejnosti otevřen teprve od roku 2007. Klášterní hrad, jediný na našem území, je historicky spjat s kongregací sester premonstrátek z nedalekého kláštera Rosa Coeli. Dnes se na hradě konají svatby, výstavy, konference, oslavy, taneční večery a mnoho dalších doprovodných aktivit i pro děti.

 

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace