pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ať už plánujete výletit po horách nebo si jen lehnout na nejbližší louku a tvrdě odpočívat, Harrachov vás přivítá s otevřenou náručí. V pensionu Katka se o vás v každém případě dobře postarají, dají vám i víno se slevou, a pokud se budete cítit na nějaké větší sportovní výkony, můžete se projet na specializovaném kole Fat Boy.

 

Pension Katka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Pension Katka vám nabízí komfortní ubytování s kapacitou 9 dvoulůžkových pokojů. Pro partu přátel jsou připraveny apartmány s vlastní kuchyňkou. Každý z pokojů je vybaven TV/SAT, WC a sprchou. V celém pensionu je k dispozici WiFi připojení.

 

Pension Katka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Součástí pensionu je také restaurace s kvalitní domácí kuchyní. V rámci balíčku si vychutnáte bohaté snídaně ve formě studeného bufetu a večeře formou výběru ze 2 menu, užijete si i all inclusive nápoje (jen u variant pro 2 osoby). U 1., 2., 4. a 5. varianty si 1x můžete vyměnit večeři za tatarský biftek. Pokud pojedete v partě, čeká vás apartmán s vlastní kuchyňkou, kde si můžete vařit večeře, bufetové snídaně jsou součástí balíčku.

 

Pension Katka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

K pobytu dostanete 10 % slevu do Sportcentra Harrachov. Hotel také nabízí zvýhodněná moravská sudová vína (69 Kč/litr) a možnost zapůjčit speciální sněžná kola Fat boy (500 Kč/osoba/den).

 

Pension Katka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Harrachov (v okolí hotelu)

Harrachov je turistické centrum pro zimu i léto. V okolí města najdete množství krásných tras pro pěší i pro cyklisty. Využít můžete třeba také lanovku vedle skokanského můstku, vedoucí na Černou horu.

 

Pension Katka - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Mumlavský vodopád (1,5 km)

Mumlavský vodopád patří k našim nejvodnatějším a nejkrásnějším vodopádům. Dravá řeka Mumlava vytváří vodopád tvořený stupňovitými žulovými bloky. Přímo pod vodopádem můžeme vidět tzv. Čertova oka (prohlubně), která mají průměr až 6 metrů. 

 

Pension Katka - Krkonoše - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace