pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zjistěte, proč se vlastně Lipnu přezdívá „jihočeské moře“ a objevte všechny krásy a přednosti Chráněné krajinné oblasti Šumava. V malé vísce Přední Výtoň, přímo na břehu jezera, na vás totiž čeká útulný penzion Hejrov

 

A že se na vás v penzionu už moc těší, se můžete přesvědčit z osobní videopozvánky:

 

 

Penzion nabízí ubytování ve 2–4lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, WC). K dispozici budete mít bezdrátové připojení k internetu a TV.

 

Penzion Hejrov - Šumava - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku jsou pro vás připraveny kontinentální servírované snídaně – základem snídaně je bufet a poté je možné si objednat ještě ze 2–3 jídel ze snídaňové nabídky. Na uvítanou navíc dostanete láhev vína (pouze u 3. varianty).

 

Penzion Hejrov - Šumava - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku se můžete těšit i na půjčení kol, abyste mohli vyrazit na výlet do krásné přírody v okolí Lipna. A pokud se vám nebude chtít šlapat, můžete se projet také po vodě, protože k dispozici jsou zde na půl dne i lodičky.

 

Penzion Hejrov - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Okolí Lipna (penzion se nachází na břehu)

Nejbližší okolí a celá oblast Lipenska nabízí široké spektrum sportovního a rekreačního využití v každém ročním období. Na břehu jezera asi 80 metrů od penzionu je nově vybudovaný sportovní areál s písečnou pláží a v celé oblasti je možnost turistiky, cykloturistiky, rybaření, houbaření, návštěv hradů a zámků i zajímavých přírodních útvarů.

 

Penzion Hejrov - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Stezka korunami stromů Lipno (10,2 km)

Jen málokterý název je myšlený tak doslova, jako je tomu u této speciální stezky, která nabízí nevšední kombinaci zážitků. První stezka korunami stromů v České republice je dlouhá 675 metrů a na jejím konci vás čeká naprosto fantastický výhled ze 40metrové věže. Třešničkou na dortu potom bude nejdelší suchý tobogán v ČR o délce 52 metrů.

 

Penzion Hejrov - Šumava - ilustrativní foto

   



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace