pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sbalte partnera, potomky, kufry, ale starosti nechte raději doma. Ty totiž na dovolenou plnou odpočinku, relaxace a zábavy rozhodně nepatří. Co tam naopak patří, je ubytování v penzionu Daniella v turisticky atraktivní lokalitě nejmenšího slovenského národního parku. Ač nejmenší, nestrádá však co do nabídky přírodních krás a rozmanitosti, jež zaručí vaši perfektní dovolenou.

 

Penzion Daniella - Slovensko - ilustrativní foto

 

Penzion Daniella nabízí pohodlné ubytování, má kapacitu 29 pevných lůžek s možností 10 přistýlek. Také zde naleznete 4 apartmány, které mají kompletně vybavenou vlastní kuchyňku, a také 6 třílůžkových pokojů s televizorem a vlastním sociálním zařízením se sprchou.

 

Penzion Daniella - Slovensko - ilustrativní foto

 

V penzionu si můžete vychutnat lahodné jídlo ve stylové restauraci, na terase nebo dokonce i v altánku s krbem. V nabídce najdete různé slovenské speciality i pizzy. Během vašeho pobytu se můžete těšit na bohatou polopenzi (pouze 2., 4., 5. a 6. varianta), která vám dodá potřebnou energii na toulky tímto nádherným krajem. Snídaně se podávají formou švédských stolů večeře si vyberete z menu.

 

Penzion Daniella - Slovensko - ilustrativní foto

 

Penzion také organizuje celodenní výlety autem za poznáváním historických památek (Ľubovniansky hrad, Kežmarok, Niedzica), do Vysokých Tater a na termální koupaliště Vyšné Ružbachy. Sportovci se zase mohou vyřádit na novém hřišti, které je vhodné na všechny druhy sportů a pro děti je zde k dispozici skluzavka s pískovištěm.

 

Penzion Daniella - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Červený Klášter (9 km)

Slovenská národní kulturní památka Červený Klášter leží u řeky Dunajec. Muzeum vám přiblíží historii samotného kláštera a života v něm. Je otevřeno po celý rok, ale jeho otevírací doba je závislá na aktuálním měsíci.

 

Penzion Daniella - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Splav řeky Dunajec (9 km)

Když už budete v obci Červený Klášter, nezapomeňte si vychutnat nejoblíbenější turistickou atrakci v Pieninách, která začíná právě tady. Vydejte se sjíždět řeku Dunajec a pokochejte se překrásnou přírodou Pieninského národního parku. Sjíždění Dunajce trvá přibližně dvě hodiny.

 

Penzion Daniella - Slovensko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace