pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Někdo se vozí po městě v Priusovi, někdo si radši užívá drsnou jízdu na offroadových cestách. Pokud patříte k druhé skupině, která si ráda užívá adrenalinových jízd v silných strojích, můžete si řádně zařádit na offroadovém okruhu v Milovicích. Právě tam pro vás mají připravenou americkou legendu, piráta pouští i džungle, ikonického Hummera H1.

 

 

Tento 5 tun vážící kolos se poprvé objevil v operaci Pouštní bouře v Perském zálivu. Od té doby nebylo vyrobeno žádné sériové auto s takovými vlastnostmi, průchodností terénem a hlavně charismatem a množstvím obdivovatelů. Hummer H1 je legenda, která vás dostane do kolen. Auto Hummer je pro ty, kteří to s jízdou v terénu myslí opravdu vážně.

 

30 minut řízení Hummeru H1 v Milovicích na offroad dráze

 

Vůz je ve výbavě světových armád, především pak v US ARMY, a svou odolností dosud nebyl překonán. V ceně máte 30 minut řízení tohoto vozu, doplácet budete pouze 399 Kč za palivo.

 

30 minut řízení Hummeru H1 v Milovicích na offroad dráze

 

Řídit budete sami pod dohledem zkušeného instruktora. Hummer H1 je vozidlo se samonosnou ocelovou karoserií, pohonem všech kol a vidlicovým vznětovým osmiválcem 6,5 l. Bez problémů překoná svahy s bočním náklonem 36 stupňů, stoupání 54 stupňů a brodění až do hloubky 75 cm.

 

30 minut řízení Hummeru H1 v Milovicích na offroad dráze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace